Castiga pe OnlyFans Membrii USA

De ce să ne alegi pe noi?

 • Echipa noastra cu peste 15 ani de experienta atat in domeniu chat si in: web design, web hosting, detinem peste 100 de site-uri cu trafic urias de utilizatori platitori! Baza de date +5 milioane de membri! +10.000 membrii platirori lunar noi!
 • OnyFans-ul este un site foarte complex, poti castiga din mai mult optiuni: 1- Abonamentele lunare (subscribe) platite de membrii lunar, de la 5$-20$ Exemplu: ai 2.000 abonati ce vor plati 5$ pe luna abonamentul = 10.000$ lunar doar din abonamente, plus ca vei creste zilnic in abonati. 2- Trimite mesaje mass cu un clip/poza pe care o vei vinde la toti abonatii tai, preturi de la 5$-100$ Exemplu: vinzi un clip sau cateva poze prin sistemul de mesaje, cu pretul ales de tine la toti membrii, ai 2.000 de abonati iar din acestia 400 membrii iti cumpara mesajul la un pret de 10$ = 4.000$ 3- Vei beneficia de bacsisuri (Tipsuri) Membrii vor sa isi trimita poze, clipuri cu ei, sau sa le trimiti poza/clip cu tine. Membrii vor custom video/poze (clip sau poze pe comanda, dupa fantezia lui, imbracata cum doreste el) Membrii vor Video Calls, in care atat tu cat si el sa va vedeti pe live, ca si pe WhatsApp, Pentru orice cerere de la membrii platiori, noi impreuna cu tine setam un pret pe care el il va plati prin Tips! Toate aceste castiguri le vei vedea transparent in Statistics, butonul de pe OnlyFans din contul tau.
 • Pentru un traffic cat mai mare, Vei lucra in Videochat cu Romania Banata. Prin trafficul nostru mare, cand tu esti Live, o sa iti rederictionam Trafficul cu membrii platitori din Streaming-ul tau live pe profilul tau de OnlyFans. Cat esti Live si castigi sute sau mii de dolari zilnic in Videochat, in paralel iti vei promova si contul de OnlyFans! Exemplu iti vom redirectiona in 5-8 ore live 1.000-10.000 membrii platitori pe profilul tau, din care se pot abona de la contul tau de OnlyFans zilnic 50-500 membrii!
 • Trafficul este din America, Australia si toate tarile puternic dezvoltate, se EXCLUDE si se BANEAZA ROMANIA !
 • Singura agentie OnlyFans ce redirectioneaza trafic din LIVE CAMS
 • Pe profilul tau de OnlyFans private, unde membrii se aboneaza(platind un abonament lunar) si iti vad continutul(poze, clipuri) vei posta doar poze, clipuri, soft, sexy, erotice! pozele sau clipurile explicite, nud sau pe diferite teme vor fi vandute prin sistemul de mesaje la un pret mai mare fata de Abonamentul lunar! Astfel incat vei castiga foarte multi bani din OnlyFans in afara abonamentelor lunare!
 • Oferim modeleleor noastre scripturi (povesti scenarii) pentru ati creea clipuri de vandut in mesajele mass, foarte atragatoare si incintate, astfel incat foarte multi membrii platitori sa cumpere clipurile , pentru ai atrage cat mai mult!

Castiga in cateva luni si 30.000$ lunar

Oferim cele mai bune metode de promovare pentru traffic din USA, NZ, AU, CA etc. Exclus Romania.

 • Oferim sedinte foto-video profesionale
 • Oferim costumatii tematice, cosplay etc
 • Echipa noastre raspunde la mesajele primite de la membri abonati, platitori si ii vor face sa plateasca tipsuri pentru mesajle mass in care iti vinzi un clip, poze, etc.
 • Pentru atragerea de abonati, compunem povesti si titluri pentru continutul tau (poze, clipuri)
 • Platile se fac la doua saptamani o data cu cele din Videochat!
 • Discretie maxima, BANAM Romania, banam membrii ce se aboneaza cu IP fals (proxy)
 • Colaborarea cu noi pe baza unui contract legal, reprezentat de catre casa de avocatura
 • Colaboram cu scenaristi, iti putem scrie scenarii pentru clipuri atractive, atat adult cat si non adult

Poti colabora cu noi chiar daca ai deja un cont de OnlyFans!

– ai dreptul la 2 conturi pe OnlyFans
– poti colabora cu noi pentru OnlyFans, plus alte fan site-uri ca:
– Model Femeie cu continut adult.
– Model Femeie cu continut non-adult.
– Cuplu cu continut adult.
– Trans cu continut adult.
– Varsta minima 18 ani! Mai multe detalii pe WhatsApp